Om oss


LN Personal är det lokala och personliga bemanningsföretaget beläget i Högsbo industriområde i Västra Frölunda, företaget startades år 2003 av Thorbjörn Lyzell och Peder Nilsson.

Kärnverksamheten har sedan start utgjorts av bemanning och rekrytering. Vi på LN Personal har mer är 50 års samlad erfarenhet från branschen. Detta gör att vi vet vad arbetsgivare behöver för sin verksamhet och vad som krävs av de medarbetare vi hyr ut.

På LN Personal tror vi på personlig kontakt och engagemang, därför är vi alltid nära våra kunder och konsulter. Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent arbetskraft vid förändringar i personalbehovet. Exempelvis vid expansion, pensionsavgångar, sjukdom, toppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.

Auktorisation

LN Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag. Auktorisationen säkerställer att vi är ett seriöst bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet och att vi är bundna av kollektivavtal m.m. läs gärna mer på www.tryggbemanning.se

Samarbetspartner

Almega/Kompetensföretagen (www.almega.se, www.kompetensföretagen.se)
SLG Thomas (www.slgint.com)
BNI (www.bni.nu)

Vi på kontoret


Peder Nilsson
Företagsledare / Ekonomi
Thorbjörn Lyzell
Företagsledare / Personal
Olof Belsing
Account manager/Försäljning
Fannie Edvardsson
Konsultchef
Emma Sande
Kandidatansvarig