CV

Här finner du vilka lediga jobb vi har just nu. Du kan även registrera ditt CV direkt online i vår "CV-bank" så kontaktar vi dig då vi har ett passande uppdrag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Auktoriserat bemanningsföretag
Gasell vinnare 2013

Våra tjänster

Rekrytering (Ring oss för mer info)

Behöver du anställa ny personal kan det vara klokt att anlita oss. Vi gör vägen till din organisations expandering mycket enklare. Du slipper lägga ner resurser på omfattande rekryteringsarbete och du sparar värdefull tid till annat. Vi garanterar att rekryteringen sköts professionellt både gentemot dig som kund och mot aktuella kandidater.

Vi åtar oss helhetsansvar för hela rekryteringen eller så kan vi i samråd med dig stå för vissa utvalda delar av rekryteringen. Se nedan. LN Personal har genomfört många rekryteringar och våra rekryterare har gedigen erfarenhet av olika branscher och yrkeskategorier.

På LN Personal är vi mycket noggranna i våra rekryteringsprocesser. Vi börjar med en analys av behovet och tillsammans med dig som kund gör vi en kravprofil. Därefter skapar vi en annons som publiceras på de ställen som bäst matchar tjänsten ifråga, samtidigt som vi börjar söka i våra CV databaser. Efter urvalsprocessen intervjuar vi kvalificerade kandidater för att sedan göra tester och referenstagningar på toppkandidater som presenteras för kund. Efter avslutad rekrytering följer vi upp processen både med kunder och kandidater.

Delrekrytering

För er som vill att vi endast sköter en viss del av rekryteringen har vi ett mycket väl utvecklat koncept där vi tar hand om antingen de inledande stegen eller ger en second opinion. Som kund avgör ni själva vilka steg i processen ni vill att vi hanterar.

Delrekryteringsprocess 1 / Urval

Kravprofil
Annonsering,
Urval (matchning mor kravprofil)
Telefonintervju

Delrekryteringsprocess 2/Second Opinion

Djupintervju
Referenstagning
Personlighetstest

Delrekryteringsprocess 3/Eget val

Du väljer själv vilken del i processen du vill ha hjälp med