CV

Här finner du vilka lediga jobb vi har just nu. Du kan även registrera ditt CV direkt online i vår "CV-bank" så kontaktar vi dig då vi har ett passande uppdrag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Auktoriserat bemanningsföretag
Gasell vinnare 2013

Våra tjänster

Hyr/köp

"Hyr först, anställ sedan"

Ibland är det svårt att veta om behovet av personal som man har är permanent eller tillfälligt. Då finns det ett alternativ att rekrytera som blir allt vanligare: "Hyr först, anställ sedan". Detta koncept passar utmärkt för dig som vill prova en medarbetare för att sedan besluta om en eventuell anställning, eller om du är osäker på om behovet är permanent. Det betyder att Ni hyr in en person från oss, och har möjlighet att byta person under inhyrningen. På detta sätt får Ni prova personen under en tid för att se om han/hon är den rätta för Ert företag. När/om Ni väljer att anställa personen säger han/hon upp sig från LN Personal AB och börjar sin anställning hos Er enligt överenskommelse.