CV

Här finner du vilka lediga jobb vi har just nu. Du kan även registrera ditt CV direkt online i vår "CV-bank" så kontaktar vi dig då vi har ett passande uppdrag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Auktoriserat bemanningsföretag
Gasell vinnare 2013

Våra tjänster

Bemanning (Ring oss för mer info)

Det finns många fördelar med att hyra in personal från oss på LN Personal. Genom oss får Ni snabbt tillgång till utbildad och kunnig personal. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, föräldraledighet, tjänstledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar. Vi har många års erfarenhet av att matcha kunders bemanningsbehov – såväl stora som små företag eller statliga myndigheter som kommuner och landsting. Vi erbjuder våra kunder rätt lösning för att effektivisera samtidigt som vi snabbt kan täcka ditt behov av kompetenta medarbetare.

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella. Det är Ni som kund som bestämmer hur länge inhyrningen ska pågå.

Vi erbjuder Er kostnadseffektiva bemanningslösningar. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivareavgifter, semester- och sjukersättningar. Ni slipper också ta på Er personalansvaret med allt vad det innebär då det är LN Personal som är arbetsgivare. Du står endast för den dagliga arbetsledning medan vi sköter allt övrigt. Att hyra in personal vid behov är ofta lönsamt eftersom Ni då bara betalar för den effektiva arbetstiden.

Vi erbjuder dig och din organisation personaluthyrningstjänster inom flertalet yrkesområden, på alla nivåer. Här nedan kan du läsa om några av de yrkesområden som vi har erfarenhet av: Industri/Verkstad, IT/Teknik, Lager/Logistik, Kontor(Ekonomi)/Administration, Marknad, Försäljning, Organisation, HR, Information