Vi på LN Personal har själva många års erfarenhet av arbete inom Industri/Verkstad, Lager/Logistik, IT/Teknik & Kontor/Administration samt gedigen erfarenhet inom bemanningsbranschen.

CV

Här finner du vilka lediga jobb vi har just nu. Du kan även registrera ditt CV direkt online i vår "CV-bank" så kontaktar vi dig då vi har ett passande uppdrag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Auktoriserat bemanningsföretag
Gasell vinnare 2013

Om oss

Historia

LN Personal startade år 2003 och kärnverksamheten har sedan start utgjorts av bemanning och rekrytering inom industri, verkstad, lager & logistik. På senare år har vi även vuxit inom kontor/administration, marknad/försäljning och IT/teknik. På LN Personal har vi själva många års erfarenhet inom dessa branscher.

Vilka är vi?

Vi är det lokala och personliga bemanningsföretaget belägna i Högsbo industriområde i Västra Frölunda. Tydligt förankrade i Näringsliv och Industri. På LN Personal tror vi på personlig kontakt och engagemang, därför är vi alltid nära våra kunder och konsulter.

Auktorisation

LN Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag. Auktorisationen säkerställer att vi är ett seriöst bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet och att vi är bundna av kollektivavtal m.m. läs gärna mer på www.tryggbemanning.se

Varför LN Personal?

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid förändringar i personalbehovet. Exempelvis vid expansion, pensionsavgångar, sjukdom, toppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.

LN Personal kombinerar många års erfarenhet av industri och näringsliv med gedigen kunskap om bemanning. Det gör att vi vet vad du och din verksamhet behöver och vad som krävs av de medarbetare vi hyr ut. Våra verksamhetsområden är industri, logistik, teknik och administration.

Samarbetspartner