Vill du jobba på ett litet lager med stort ansvar?


Vi söker nu en lagerperson med både truckkort och datavana till vår kund i Sisjön. Företaget är ett medelstort bolag, med trivsam arbetsmiljö. De tillverkar hydraulapplikationer till bland annat skogsindustrin, du kommer att hålla till på deras lager och ta emot leveranser, plocka material till produktionen och skicka iväg den färdiga produkten.

Start: v36 – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Sisjön

Befattning: Heltid, mån-fre 07.00-15.30.


Din profil

Krav:

• Truckkort A och B
• Behärskar svenska i tal och skrift

Vi söker dig som har lätt för siffror och som självständigt kan skapa struktur i ditt arbete. Du är en person som uppskattar ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i lagerhållningssystem och även erfarenhet av att fraktsedlar etc. är meriterande. Du är pålitlig, samarbetsvillig och känner ett engagemang för ditt arbete.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Kontaktperson
Agnes Lillvik
agnes@lnpersonal.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-08-13

Sök jobbet här